flamur

Rul T300 për miniekskavator bobcat

Ndërkohë që në vitet e fundit, organizata jonë ka përvetësuar dhe përvetësuar teknologji inovative si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Ndërkohë, organizata jonë ka një grup ekspertësh të përkushtuar për përparimin e rulit T300 për mini-ekskavatorin bobcat. Parimi ynë është gjithmonë i qartë: t'u ofrojmë klientëve në të gjithë botën produkte me cilësi të lartë me çmim konkurrues. Ne i mirëpresim blerësit potencialë të na kontaktojnë për porosi OEM dhe ODM.
Ndërkohë që në vitet e fundit, organizata jonë ka përvetësuar dhe përvetësuar teknologji inovative si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Ndërkohë, organizata jonë ka një grup ekspertësh të përkushtuar për përparimin e... Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga produktet tona pasi të shihni listën tonë të produkteve, ju lutemi të na kontaktoni për pyetje. Mund të na dërgoni email dhe të na kontaktoni për konsultime dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Nëse është e përshtatshme, mund të gjeni adresën tonë në faqen tonë të internetit dhe të vini në biznesin tonë. Për më shumë informacion mbi produktet tona, ne jemi gjithmonë të gatshëm të ndërtojmë marrëdhënie bashkëpunimi afatgjata dhe të qëndrueshme me çdo klient të mundshëm në fushat përkatëse.
Rul i poshtëm i përshtatshëm për Bobcat T190
Ky montim ruli me bisht të poshtëm i përshtatet makinës Bobcat T190 dhe prodhohet sipas specifikimeve OEM për të garantuar përshtatje të përsosur. Duke përdorur çelik të ngurtësuar Hot Forge, boshti i brendshëm dhe bushet prej bronzi janë të mbyllura plotësisht për të mbrojtur rulin nga mbeturinat dhe pluhuri gjatë punës dhe për të siguruar jetëgjatësi më të madhe shërbimi. Numri i pjesës për rulin e poshtëm Bobcat T190 është 6689371. Ai gjithashtu mund të zëvendësojë makinën BOBCAT T180 T200 T300 në disa modele serie.
Garanci për rulin tuaj të poshtëm Bobcat T190
Fortune Parts ofron një garanci të kufizuar 12-mujore (1600 orë pune) për të gjitha Pjesët e Shasisë që fillon në datën e blerjes.
Ne nuk mbulojmë Komponentët e Shasisë që janë dëmtuar për shkak të instalimit të pahijshëm ose objekteve të huaja të goditura ose të përshkuara nga makina juaj. (p.sh., gabim i operatorit)

Marka e Makinës së Përshtatjes

Model

Nr. i Pjesës

Pesha

Bobcat

T190

6689371

25 kg

Ndërkohë që në vitet e fundit, organizata jonë ka përvetësuar dhe përvetësuar teknologji inovative si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Ndërkohë, organizata jonë ka një grup ekspertësh të përkushtuar për avancimin e makinës së prodhimit të sapunit të vogël për tualet dhe hotele në Rusi, me shumicë nga Kina. Parimi ynë është gjithmonë i qartë: t'u ofrojmë klientëve në të gjithë botën produkte me cilësi të lartë me çmim konkurrues. Ne i mirëpresim blerësit potencialë të na kontaktojnë për porosi OEM dhe ODM. Rul T300
Makinë Sapuni Kineze me shumicë, Makinë Përgatitjeje Sapuni, Kur jeni të interesuar për ndonjë nga artikujt tanë pasi të shihni listën tonë të produkteve, ju lutemi të na kontaktoni lirisht për pyetje. Do të jeni në gjendje të na dërgoni email dhe të na kontaktoni për konsultim dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Nëse është e përshtatshme, mund të gjeni adresën tonë në faqen tonë të internetit dhe të vini në ndërmarrjen tonë. ose rul T300 informacion shtesë për artikujt tanë vetë. Ne jemi gjithmonë të gatshëm të ndërtojmë marrëdhënie bashkëpunimi afatgjata dhe të qëndrueshme me çdo blerës të mundshëm brenda fushave përkatëse. Rul T300

RAST KLIENTI

• Rreth Grupit Fortune

Rreth Grupit Fortune

• Rreth Grupit Fortune

Rreth Grupit Fortune

• A jeni ende të shqetësuar për gjetjen e një furnizuesi të qëndrueshëm (1)

A jeni ende të shqetësuar për gjetjen e një furnizuesi të qëndrueshëm (1)

Produktet tona i përshtaten markave të mëposhtme

Klikoni për të parë më shumë produkte nga secila markë.

Lini Mesazhin Tuaj

Regjistrohuni në buletinin tonë